Нашите впечатления от колоездачния филм „Not Bad”

Наскоро ви съобщихме за предстоящата в България премиера на колоездачния филм „Not Bad“. Е, премиерата мина, представител на Velocafe.bg присъства и сега няма как да не ви разкажем за видяното.

Видеото бе промотирано като „Филм за 30 дни велосипедни щуротии в Нова Зеландия“. Е, ако обичате планинското колоездене във всичките му форми, веднага след като го гледате ще започнете да си търсите самолетен билет за там. Обширни планински масиви, китни поляни, спиращи дъха гледки и много, много пътеки, по които да тествате уменията си.

А какво се случва, когато професионалистите от TREK Brandon Semenuk, Brook MacDonald, Brett Rheeder, Cam McCaul, Andrew Shandro, René Wildhaber и Ryan Howard попаднат в Нова Зеландия? Един кратък, но изключително завладяващ филм, към който няма как да останете безразлични.

Премиерата за България на „Not Bad“ се състоя на 25.07 (четвъртък) в Кино Люмиер, a Velocafe.bg имаше щастието да събере впечатления от първа ръка. Още с влизането в киното човек остава с усещане за нещо екстремно и приятно – на входа представители на Drag bicycle бяха изложили двата си нови шосейни модела. Освен това залата бе почти изцяло пълна все с хора, които не бяха безразлични към този спорт, а около самия екран също имаше още около 20 велосипеда, който допълваха усещането за принадлежност на всички и всичко към велосипедите.

Освен страхотните кадри, заснети от въздух, статични положения и камери на каските и колелата на безстрашните колоездачи, филмът често биваше допълван с изключително забавни сцени, панорамни гледки и овце. Да, тичащи и скачащи овце на забавен кадър, последвани от страховити спускания по стръмни пътеки, скокове и превъртания с dirt jump колела и “красиви симпатяги”, както коментираха някои от зрителите от женски пол. Често в залата се чуваха възгласи на възхищение, както и ръкопляскания.

Бихме препоръчали филма на всеки любител на dirt jump и cross-country колоезденето, както и на всеки друг любител на екстремните спортове. Филмът няма да ви доскучае, благодарение на многото забавни сцени с участниците, доброто настроение, което те излъчват и страхотните кадри и монтаж.

Така че единственото, което можем да ви препоръчаме е непременно да гледате филма, защото всяка секунда от него си заслужава. В момента той се продава през iTunes, но само в определени държави. Все пак, интернет е необятен и сме сигурни, че ще успеете да намерите начин да гледате „Not Bad“.

Вижте отново и трейлъра на филма:

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори