Награждават призьорите в Българските Колоездачни Серии за 2017

Тази събота в София ще се проведе официалната церемония по награждаването на победителите в турнира

На 2 декември, в столичния клуб „Switch” – НДК под „Моста на Влюбените“, ще се проведе Официалната церемония по награждаването на призьорите в Българските колоездачни Серии за 2017 година. По време на церемонията ще бъдат отличени всички 43-ма победители в дисциплини спускане, ендуро и детско спускане.

През 2017 се проведе третото поредно издание на Българските Колоездачни Серии, които тази година включваха общо 17 старта на 14 различни локации в цялата страна, като само през изминалия сезон в сериите се включиха повече от 1000 души от страната и чужбина.

С всяка изминала година сериите се развиват все повече, като вдигат нивото, сложността си, включват нови локации и предизвикват все повече участници и интерес. През следващия сезон от Българската Колоездачна Лига, подготвят още много изненади, с които да продължат развитието на сериите и да ги направят още по-масови.

Организаторите на награждаването на сериите приканват всички любители на колоезденето да заповядат на място и да уважат победителите, като ги канят на тематична „байк“ вечер с начало в 19:00. Всички желаещи са добре дошли, а входът е свободен. Събитието се провежда с любезната подкрепа на велосипеди Pulse, Ram Bikes, Bike House Bikes, Red Bull, Maxbike, Велопарк Пампорово, Монстър Енерджи и Бороспорт.

По време на церемонията по награждаването, която ще започне към 19:30, ще бъде обявен и календара на Българските Колоездачни Серии за 2018 година, който ще включва минимум 20 старта на различни локации в страната. Повече за турнира, всички резултати и ранглисти в различните дисциплини можете да намерите на www.race-series.com.

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори