Награждаване Български Колоездачни Серии 2016

За втора поредна година група ентусиасти с много желание успяха да реализират амбициозния си проект наречен Български Колоездачни Серии!

Тази година организираните прояви бяха много повече – 21 състезания и над 100 отделни старта, дисциплините в които се провеждат сериите се увеличиха на общо 5 – спускане, ендуро, градско спускане, кроскънтри Олимпик и детски байк серии за най-малките, а участниците надминаха 850 човека!

По повод успешния завършек на сезона, имаме удоволствието да ви поканим на официалното награждаване на победителите в сериите, което ще се проведе на 12 ноември, събота от 19:30 ч. в УАСГ София, по време на фестивала Дни на предизвикателствата 2016 –https://www.facebook.com/events/342106299456888/.

Очакваме всички приятели, любители и деятели на планинското колоедене в България да бъдат част от церемонията по награждаването на победителите, за да подкрепят отблизо и отдадат нужното внимание на всички тези състезатели, които дадоха всичко от себе си през сезона и заслужено заеха първите места в оспорваните турнири!

В деня на награждаването, програмата на Дни на предизвикателствата е много интересна, като включва презентация на едно от най-големите имена в ендуро дисциплината през последното десетилетие, а именно французина Джером Клеменц, който лично ще връчи наградите на победителите в сериите.

Очакват ни много изненади и хубави емоции, за това ще се радваме да ви видим всички там! 🙂

Събитието се провежда с подкрепата на организаторите на Българските Колоездачни Серии за 2016, Дни на предизвикателствата, Ram Bikes, Drop IN, Maxbike и др.

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори