Над 150 човека са се записали за участие в Home Mountain Bike Cup

Както вече ви информирахме, този уикенд ще се проведе първото от 7 години насам състезание по спускане на Витоша. Home Mountain Bike Cup ще бъде и официалното закриване на сезон 2013.

Организаторите от Concept Creative информират, че до момента за участие има записани над 150 човека от цялата страна. Състезателното трасе се намира в изключителна близост до Драгалевския лифт и се очаква да предизвика много голям зрителски интерес.

3

Освен състезанието по спускане, организаторите са решили да зарадват всички състезатели и гости на събитието с една вечер, посветена на байка. На 11-ти петък, в хотел Морени ще се състои парти за закриването на сезона, където ще можете да видите изложба с най-добрите кади от сезона, прожекция на филма Antidote и други избрани родни и чужди байк филми, а за музикалното оформление ще се погрижат популярните диджеи Sava, Emil Prize и Feel от Top Stoppers… и всичко това напълно безплатно.

2

Vitosha_POSTER

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори