Вело инициативи по време на MOVE Week 2014

Между 29 септември и 5 октомври ще се проведе най-голямото европейско събитие за физическа активност MOVE Week 2014. По този повод бе обявена кампания за набиране на организатори, партньори и доброволци. Може да кандидатства всяка организация, клуб, училище или мотивиран човек, който има желание да се включи, а според нас това е чудесна възможност да се организират множество велосипедни инициативи, състезания и презентации. Важно е да става дума за обществено събитие, което популяризира физическата активност.

Ето още подробности от организаторите:

    Най-голямото европейско събитие за физическа активност MOVE Week 2014 (29.09 – 05.10) обявява кампания за набиране на организатори, партньори и доброволци – навсякъде в България. Всяка организация, клуб, училище или мотивиран човек, който има желание да се включи в седмицата, може да се регистрира на bulgaria.moveweek.eu. Вече има регистрирани над 30 града и 200 организации.

            MOVE Week е ежегодна седмица на физическата активност и спорта, провеждана в цяла Европа по едно и също време. Тя е част от най-голямата европейска обществена кампания за популяризиране на физическата акивност –  NowWeMove.

Кой може да участва като организатор: Всеки клуб, община, организация, училище или мотивиран човек с някакво събитие или презентация.

Какво трябва да предложи: обществени събития, които популяризират ползите да сме физически активни – всякакъв формат

Как става регистрацията: Свържете се с организаторите на bulgaria.moveweek.eu или bilyana@wowsport.info. Опишете своето събитие в детайли – очаквана дата на събитието/събитията и очакван брой участници, контакти.

Защо да участвате:

Получавате адаптирани маркетингови и промоционални материали за вашите събития.
Получавате подкрепа, съвети и както и достъп до голям набор от ресурси;
Имате възможност да се присъедините към активни и работещи партньорства и събития.
Може да направите активна реклама на вашата организация, град, община на национално и международно равнище.

Каква е общата ни задача: да окуражим по-мащабно участие на българите във физически дейности и спорт

По време на MOVE Week ще имате възможност да организирате едно или повече събития, които ще мобилизират вашата общност по един забавен начин. С присъединяването си към MOVE Week, ще изиграете активна роля за повишаване на физическото и социално благополучие, както и ще генерирате положителна реклама за вашата организация, град и общност – и всичко това в подкрепа на европейската амбиция: „100 милиона повече физически активни европейци до 2020 година“.

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори