Михайлов пред Velocafe.bg: Новият отбор е перфектен за мен

Ники се надява Delko Marseille Provence KTM да получи покана за участие в Tour de France

Николай Михайлов сподели за Velocafe.bg своите първи думи, след като стана ясно, че през следващата година ще се състезава за нов Про Континентален отбор в лицето на френския Delko Marseille Provence KTM.

Николай Михайлов смени отбора, ще кара за Марсилия

Ники прави смяната след 5 години в полския CCC Sprandi Polkowice и сподели, че новият тим е „перфектен за мен“. Михайлов се завръща във Франция, където се състезава и живя дълги години.

Той призна, че се надява и отборът му да получи покана за участие на Tour de France, което пък би направило него самия първият българин в Тура.

„Подписах за 1 година. Това е едно ново предизвикателство на място, на което съм живял дълго време. Отборът е перфектен за мен“, сподели за Velocafe.bg колоездачът ни.

„Говоря техния език и смятам, че ще се впиша бързо в отбора. Надявам се и че отборът ще получи покана за участие в Тур дьо Франс, но това ще разберем догодина януари“, допълни той.

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори