Лео Меси получи персонализиран велосипед от Pinarello

Когато си изумителен футболист и запален фен на колоезденето, хубавите подаръци, за каквито всеки един от нас би мечтал, стават факт доста лесно.

Именно така суперзвездата Лионел Меси стана горд притежател на персонализиран велосипед Pinarello DOGMA F8, както и на състезателно трико на Sky.

Подаръците Меси получи от генералния мениджър на Sky Дейв Брейлсфорд и президента на Pinarello Фаусто Пинярело, които специално посетиха тренировъчната база на Барселона, за да изненадат аржентинеца.

Изненадата бе организирана от механика в Sky Давид Фернандес, който има общ приятел с Меси и помоли шефовете на своя отбор за възможността да направят впечатляващия подарък на футболиста.

Messi-Pinarello

От Pinarello дори са използвали персонализирано боядисване на велосипеда, отпечатвайки името Лео и любимият номер на аржентина – 10 върху горната тръба, тръбата на седалката и върху вилките. Същият надпис е поставен и върху ръкавите на трикото, с което Меси се сдоби.

Messi-Pinarello 4

Самият футболист се похвали с изненадата, но все още не може да се възползва от новия си велосипед, тъй като се възстановява от контузия.

Messi-Pinarello 3

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори