„Маршрут 2 и „Маршрут 3“ от “Колело срещу кола” – 17.02. и 18.02.

Представяме ви „Маршрут 2“ и „Маршрут 3“ от предизвикателството “Колело срещу кола” – 17.02. и 18.02.

„Маршрут 2“  – вторник (17.02.2015): Бизнес парк София – Слатина:

Маршрут номер 2 е във вечерната лудница. Тръгваме в 18:00 ч. от бензиностанцията на „Лукойл“ в ж.к. „Младост 4“ , а крайната точка е пред китайския ресторант на пазара в кв. „Слатина“. Готови ли сте?

За да се запишеш, изпрати едно лично съобщение във фейсбук. Видео: 

„Маршрут 3“  – сряда (18.02.2015): Център – Павлово:

Сряда вечер тръгваме от „Попа“ в 18:00 ч. Крайната ни дестинация е 5 ОУ “Иван Вазов” в кв. „Павлово“. Ако мислите, че можете да ме изпреварите, не се стеснявайте и идвайте!

За да се запишеш, изпрати едно лично съобщение във фейсбук.  Видео: 

 

 “Колело срещу кола” е предизвикателство към всички шофьори, които ежедневно използват колата си за придвижване до работното място.

 

С предизвикателството, което срещна доста критики, оправдания и коментари в социалните мрежи, организаторите от работилница Fix&Ride искат да покажат, че карането на колело е по-добрата алтернатива. „Само по себе си, то е чудесна сутрешна и следработна тренировка, а и начин да намалим ужасните софийски задръствания. Освен това е по-бързо, отколкото с колата, особено в пиковите часове в София.“ – казват те.

Не вярвате? Нормално. Точно затова те са ви подготвили 5 от най-използваните маршрута в София. Всеки, който има кола и мисли, че това е най-добрият начин да стигне до работа, е поканен да се убеди в противното.

Дните, в които ще се проведе предизвикателството, са между 16-ти и 22-ри февруари 2015 г.

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори