„Лъвско сърце“ с видео премиера на So Independent

Официална премиера на видеото от второто издание на „Лъвско сърце“ 2017 ще се състои в рамките на Со Спорт Филм Фест, част от So Independent Film Festival. Тази неделя, 5 ноември, от 20:30ч в кино „Одеон“ в София зрителите ще могат да се запознаят от близо с първия ултра крос триатлон в България и да се потопят в емоцията на състезанието.

Кадрите, заснети от Never Know Productions, оживяват благодарение на мистичните звуци в музиката на Иван Шопов и Авигея. Те докосват зрителя до преживяванията на атлетите в трите етапа от надпреварата и разкрива необятната красота на Приморско, Странджа и региона.

5-минутният клип ще накара публиката да усети енергията на планината и морето, да почувства силата на състезателния дух и адреналина, които събуждат свръхсилите във всеки участник неговото „лъвско сърце“. Видеото проследява пътя и изпитанията на 145 състезатели от старта в морето над потъналия древен град Ранули, през древните светилища и резервати на Странджа до живописните боруни на Маслен нос. В кадър ще видим изключителни български състезатели като олимпийските плувци Цанко Цанков и Георги Палазов, колоездачката Анелия Карагьозян, както и двукратните победители в „Лъвско сърце“ – бегачката Христина Козарева и триатлонистът Емил Стойнев.

След големия успех на състезанието през 2017-та, „Лъвско сърце“ ще присъства и в спортния календар през следващата година. Третото издание на уникалния по рода си триатлон ще се проведе на 1 септември 2018 г., а повече подробности около подготовката организаторите ще разкрият по време на премиерата тази неделя в кино „Одеон“.

Състезателното видео, дело на продуцентите от Never Know Productions, е част от по-мащабен проект на екипа на „Лъвско сърце“. Организаторите работят усилено по подготовката на късометражен филм за състезанието, който се очаква да бъде готов до края на годината.

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори