Конкурс за най-добър видео-клип на тема „С велосипед в града“

Регионалният екологичен център за Централна и Източна Европа – България организира конкурс за най-добър видео-клип на тема „С велосипед в града“. Крайният срок за участие е 15 октомври, а единственото условие е клипът да бъде до 3 минути. Победителите ще бъдат възнаградени с примамливи награди – супер байк, шлемове, тениски и много други.

Ето повече информация от самите организатори:

Обичаш да караш колело в града и си фен на правенето на забавни видео-клипчета? Сега можеш да обединиш тези две забавления и да заснемеш или анимираш свой собствен видео-клип. Включи се в конкурса „С велосипед в града” и спечели страхотни награди – супер байк, шлемове, тениски и ще много други!

Дай воля на въображението си и създай уникален видео-клип за карането на велосипед в града. Класически видео-клип или анимация? Черно-бял или цветен? С музика или без? Любителски или професионален? Всичко зависи само от теб! Максималната продължителност на видео-клипчетата е до 3 минути.

Включи се в усилието да направим градовете на България по-зелени, приветливи и чисти! Стани част от решението!

Крайният срок за участие е: 15.10.2013

За да ни изпратите ваш видеоклип за конкурса посетете страницата на проекта www.mobile2020.eu и попълнете регистрационната форма за участие с линк към вашия видеоклип!

Условията за участие в конкурса можете да прочетете тук:  http://velobg.org/docs/Video%20competition_Mobile_2020_termsconditions%20REC%20BG.pdf

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори