Колоездач се озова на трасето по време на автомобилно рали (видео)

Свикнали сме шофьорите да не зачитат правата на колоездачите и да пречат на движението им, но този случай е тъкмо обратният. По куриозен начин колоездач се озова на трасето на автомобилно рали в Рим.

Колоездачът бе случайно заснет как спокойно кара колелото си, но очевидно бе объркал пътя, защото се озова на трасето на Rally di Roma Capitale, а състезателен автомобил идваше с висока скорост зад него.

За щастие, случката премина без инциденти, тъй като автомобилният пилот и неговият навигатор имаха възможност навреме да видят колоездача и да не го ударят, въпреки че това им струва сериозно намаляване на скоростта.

Човекът, който кара шосеен велосипед, очевидно не обръща внимание на предупредителните викове от публиката около трасето и продължава да си кара, въпреки че вижда наближаващия автомобил. В крайна сметка той все пак отбива отстрани, за да може да мине колата, но пък любопитното е, че после продължава да си кара по паветата около трасето, докато стюард се опитва да го догони с тичане.

Не е ясно, дали твърде смелият колоездач е продължил да кара по трасето, но със сигурност не бяхме виждали подобно нещо досега.

Вижте го и вие!

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори