Колелото на бъдещето скоро ще бъде в продажба

Колелата не са се променяли съществено през последните години, освен някои подобрения, които претърпяват. Какво си представяте, когато чуете колело? Може би две гуми, рамка и кормило?

Въпреки това се предвижда през 2015 година на пазара да излезе нов вид колело. То се нарича Teague X/Sizemore “Denny” e-bike и ще има всичко нужно (а и някои глезотии) за колоезденето, за които сте мечтали. Ще включва електрически педали, които ще помагат да се движи по-бързо, система за автоматично сменяне на скоростите, както и интегрирани мигачи, предни и задни спирачни светлини, които интелигентно се нагаждат спрямо естественото външно осветление. Освен това има и иновативен минималистичен „калник„, който предпазва от водни пръски.

Колелото спечели конкурса Oregon Manifest и ще бъде проектирано от Fuji Bikes. За съжаление, все още няма яснота относно цената. Не пропускайте да изгледате и страхотното видео отдолу!

Видео за проекта:

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори