„Коледа на колела“ в София с Дядо Коледа велосипедист

 

Датата е 15-ти декември, един от малкото останали слънчеви и сравнително топли за зимата дни. Мястото е площад „Света Неделя“, часът – 11:00.

В уговорения час, определен за събитието, на мястото имаше около десетина колоездачи в приповдигнато коледно настроение, част от тях облечени в костюми на Дядо Коледа, други само с определени атрибути от облеклото на добрия старец.

Постепенно на традиционното събитие „КОЛЕДА НА КОЛЕЛА“ започнаха да се събират все повече велосипедисти, които бяха посрещани изключително топло от организаторите – с чаша чай, парче кекс (поздравления, беше вкусен) и червена шапка, от която всеки можеше да си изтегли уникален късмет.

Макар събитието да не събра нужната „критична маса“ за зимно каране, все пак имаше много ентусиасти, които бяха подготвени с дебели зимни дрехи, желание за каране и добро настроение. Сред участниците имаше и куче. Не липсваха и журналисти от различни медии, които да отразят събитието.

Поздравления за организаторите за ентусиазма им, на участниците, че станаха рано в неделната сутрин, за да покарат колело.

Вижте снимки от събитието: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.182433388617355.1073741841.157187641141930&type=3

[cincopa AgIA0ZL-JZFQ]
Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори