В Katusha изиграха ежегодния си футболен мач

Хоаким Родригес се изяви като строг съдия

Целият отбор на Katusha се събра заедно за ежегодния си футболен мач в Пескиера дел Гарда в Италия. Четиридневният тийм-билдинг е традиционен и се използва за по-бързо интегриране на новите и завръщащи се колоездачи, заедно с щаба на тима.

В програмата задължително присъства и футболен мач между колоездачите и щаба като хората от екипа са непобедени. Тази година за първи път интригата бе голяма и продължения трябваше да определят победителя. И все пак щабът отново остана непобеден след успех с 9:7.

Колоездачите обаче бяха без един от най-силните си футболисти в лицето на Хоаким Родригес, който заради травма трябваше да се задоволи с ролята на съдия, в която бе доста строг и не се свенеше да показва картони.

Добро впечатление с футболните си качества направиха Марко Халер, Александър Кристоф, Тиаго Машадо и Алберто Лосада, а като вратар се изявяваше Юрген ван ден Брок.

Вижте СНИМКИ от футболния мач на Katusha!

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори