Еко къмпинг Батак организира Олимпийски игри, ще има и колоездене

Мечтали сте си да участвате на Олимпийски игри? Е, сега можете да го направите, тъй като Еко къмпинг Батак организира своите I-ви олимпийски игри!

Игрите ще се проведат на 31 август и 1 септември (събота и неделя) като в тях може да вземе участие всеки, стига да е в добро здравословно състояние.

Най-важното за нас е, че сред петте дисциплини в двудневното приключение има и колоездене. То включва 36-километрова обиколка на язовир Батак. Маршрутът е полегат като част е планински път и част асфалт. Участието е със собствен велосипед, а настоящият рекорд за изминаване на трасето е 1 час и 27 минути.

Останалите дисциплини на своеобразните Олимпийски игри са гребане, мини маратон, скачане с чувал и дърпане на въже.

Всеки може да се участва във всички или само в някои дисциплини като за всяка дисциплина ще има индивидуална класация и награди за първите трима.

batak

За участие цените са следните:

Регистрация от 19-30 Август – 15 лв на участник.

Регистрация в деня на събитието – 20 лв.

За участници под 18 години и над 60 години – 20 % отстъпка

За гости на къмпинга – 10% отстъпка.

Минимален брой участници за събитието – 30!

Тениска с лого на събитието – 17 лв.

Условия за участие

1. За да участвате е нужно да сте в добро физическо здраве, като препоръчваме консултация с Вашия личен лекар преди регистрация.

2. Състезанията могат да бъдат променени или игрите отменени при по малко от 30 заявени участници. Също така състезанията могат да бъдат отменени/отложени при лоши метереологични условия. При отменяне на събитието преди 31 Август сумите (минус такса банков трансфер) за регистрация ще бъдат възстановени в 5 работни дни.

3. Ние запазваме правото си да откажем участие или да прекратим участието на всеки участник при проява на здравословни проблеми, неспортсменско поведение или друга причина, която пречи на останалите участници.

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори