Започна кампанията „Искам колело“

Кампанията „Искам колело“ стартира. Страхотната инициатива има за цел събиране на средства за закупуване на велосипеди, които да се дарят в домове за деца, лишени от родителска грижа.

Кампанията е по идея на Антон Настев и с реализация от клуб „Чемпиънс Фактори“, български производители на велосипеди, медии за планинско колоездене, организатори на събития и магазини. Всички те организираха дарителска кампания, целяща да осигури велосипеди за деца, лишени от родителски грижи, в няколко домове на територията на страната.

Целта е във всеки един от домовете да бъдат дарени между 5 и 8 велосипеда в зависимост от размера на събраните средства и броя на домовете, които ще бъдат посетени.

Средствата за кампанията ще се събират по няколко основни начина: 
– дарителски смс чрез системата DMS
– превод по банкова сметка
– дарителски урни в партньорски търговски обекти – такива вече функционират в магазини All Mountain, Drag Zone, Maxbike и True Riders, предстои да бъдат поставени и на други места
– дарителски урни по време на спортни и други мероприятия, организирани от партньорски организации 

За всякаква актуална информация следете Facebook страницата на кампанията: https://www.facebook.com/iskamkolelo

other-2014_dari-kolelo_poster

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори