Искате да карате със световен ендуро шампион? Добре!

Представяли ли сте си, че може да карате колело заедно със световен ендуро шампион? И да сте, и да не сте, точно такъв шанс ви предоставят Дни на предизвикателствата 2016!

Като част от цялата емоция, звездните гости на Дните ще се включат в различни активности заедно с всички желаещи като това ще се случи в Боровец.

Най-интересното име за нас е това на световния шампион по ендуро Жером Клеменц, а освен него в зимния ни курорт ще бъдат биг уол катерачите Николас Гаврез и Шон Вилянуева.

Всеки желаещ може да се запише за каране с ендуро шампиона като то ще се проведе по allmountain трасето в Боровец. След това всички ще имат възможност да се снимат с Клеменц и да вземат автографи от него.

Също така в този ден Borovets bike park организират второ издание на Borovets Camera Days. Георги Даскалов ще бъдето по трасето за да се погрижи участниците да си тръгнат с уникални снимки.

Другите възможности за желаещите са катерене с Гаврез и Вилянуева или пък бягане в планината с Тони Петков и Илиян от Runbg.net.

Всичко това ще се случи на 12 ноември!

Подробности и как да се регистрирате вижте във Фейсбук събитието!

Научете и още подробности за всичко, което ще се случи на Дни на предизвикателствата 2016!

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори