Изненади за SR200 Приключенско дефиле около София на 9 септември

На 9 септември София отново ще е домакин на повече от интересен бревет, който е с най-голяма положителна денивелация сред всички 200-километрови в календара на AUDAX България.

Организаторите от Колоездачен клуб VELOCITY са се заели да осигурят много солиден съпорт за всички колоездачи, които се включат в бревета. На всяка контрола ще има различни напитки, вкусотии и всичко нужно за участниците.

SR200 Приключенско дефиле е изключително приключение, тъй като освен всички хълмове по Искърското дефиле, всеки участник ще трябва да изкачи 4 големи височини със сериозен наклон, съответно – Заноге, Бов, Лакатник и Миланово. Което от друга страна ще предостави на всички невероятни гледки, красива природа и кристален въздух при всяко отбиване от главния път.

Като интересно допълнение тази година ще има за по-сериозните колоездачи, искащи да изпитат подготовката си. В бревета е включен като бонус катерене до с. Губислав, с който да не губят славата си на добри катерачи. То е само по желание на всеки участник, но за дръзналите да го изкатерят ще има подаръци и бонус време към постигнатото им на финала. Това е допълнителната отсечка!

Стартът е в 7:00ч. на 9 Септември 2017г. от езерото Ариана. Дължината на трасето е 207км с 3127 м изкачване.

VELOCITY гарантират повече от интересно каране за всички, включили се!

Всеки желаещ може да се запише във формата.

Повече информация за събитието може да се намери във Фейсбук!

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори