Отново ще има Изложение за спорт и здравословен начин на живот

През тази година отново ще се проведе Изложение за спорт и здравословен начин на живот. Sofia Sport & Healthy Life за втори път ще покаже тясната връзка между спорта и здравето.

Интересното събитие, на което Velocafe.bg отново ще бъде медиен партньор, ще се състои между 13 и 15 октомври в ЦУМ София.

Изложителите ще бъдат разнообразни – през такива за спортно оборудване и екипировка през здравословни продукти – био храни и козметика, хранителни добавки до услуги, свързани с различни спортни дейности. Разбира се, очакваме отново и изложители, свързани с колоезденето.

Изложение за спорт и здравословен начин на живот е отлична платформа за български и международни компании да представят своите продукти и услуги, да създадат нови бизнес контакти, като се срещнат директно с дистрибутори, производители, търговци и крайни потребители. Sofia Sport & Healthy Life предоставя възможност на участниците не само да разширят своите продажби, но и да проучат развитието на пазара, нагласите и предпочитанията на клиентите.

През тази година са планирани множество програми за развитието на спорта в България и подобряване физическата култура на хората, което е предпоставка за създаване на една по-благоприятна среда и за фирмите, предоставящи продукти и услуги в този сектор. На пазара навлизат все повече нови марки спортна екипировка и уреди. Сред населението се увеличава интереса както към екстремни спортове, така и към спортове за забавление и релакс. Нараства и търсенето на натурални и здравословни продукти. В отговор на това в България броя на биопроизводителите вече е над 4000, а всичко това е път към подобряване на общото здравословно състояние на хората.

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори