Искаш ли да станеш част от отбора на BMC и да караш с професионалистите?

 

Отборът на BMC търси 6 корави велосипедисти, за да се присъединят през април към тях в Белгия и да изминат 259-километровото трасе на „Ronde van Vlaanderen Cyclo“ – Обиколката на Фландрия (повече информация за състезанието – тук: http://www.sport.be/rondevanvlaanderen/2013/eng/ )

Ще се радваме, ако някой българин успее да стане част от предизвикателството на ВМС. Участникът ще се състезава с официалното колело на отбора за състезанието BMC GF01 Ultegra Di2 (което след това ще запази за себе си). Освен това организаторите обещават да се погрижат и за всичко необходимо във връзка със състезанието –  цялата необходима BMC екипировка, пътуването със самолет до Белгия, храна, настаняване , транспорт до и от мястото на събитието, както и всичко останало , което бихте очаквали като професионален колоездач.

Приключението на шестимата щастливци ще се проведе ден преди официалното състезание, където пък те ще могат да наблюдават от близо изявите на професионалните колоездачи.

За да участвате в конкурса, трябва да обясните на организаторите в 150 или по-малко думи  защо заслужавате да бъдат избрани за този наистина невероятен шанс, който едва ли ви се отдава всеки ден. Трябва да изпратите и снимка. Старайте се да изпъкнете пред останалите и покажете на журито защо заслужавате да участвате в това състезание!

А ако не се чувствате готови да изминете 260-те километра, стягайте се, имате около три месеца! 🙂

Пълните условия на играта и къде да се регистрирате? – цък: http://www.bmc-racing.com/ch-en/granfondo-experience-2014/

Наистина ще се радваме някой от нашите читатели да бъде избран, защото това е уникален шанс за всеки любител или професионален колоездач. Късмет! Впечатлете журито и нека поне един българин да усети какво е да усети какво значи Обиколката на Фландрия, която е част от Световния тур и е едно от най-прочутите състезания в календара!

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори