Home Mountain Enduro се завръща на Витоша!

Между 15-ти и 17-ти юли си освободете времето и идвайте да покараме на Home Mountain Enduro 2016! 

Пригответе се за много адреналин и страхотно каране по стръмните и каменисти пътеки в домашната планина на софиянци. Тази година ви подготвяме много интересни промени в специалните етапи с близо 20 км епично каране, които за сега ще запазим в тайна 😉

Home Mountain Enduro 2016 ще се проведе на 15-17 юли, като част от инициативите в кампаниията София 2018 и ще обиколи почти цяла Витоша само за ден! Предизвикайте себе си, като се включите в едно от най-интересните събития за годината.

Всеки, който иска да се включи в състезанието е необхотимо да се регистрира предварително онлайн, като попълни нашата акредитационна форма тук – www.conceptcreative.org/hme

Home Mountain Enduro 2016 ще бъде втори кръг от Българските Ендуро Серии и ще предизвика някои от най-добрите родни състезатели в оспорвана надпревара за призовите места. Със състезанието на Витоша интригата в сериите за 2016 ще се заплете, а какъв ще бъде изхода от нея ще разберем в края на сезона.

Очакваме всички любители на планината и силните изживявания, които няма да участват като състезатели в събитието, да заповядат на Витоша в дните на събитието и да подкрепят участниците на място и да съпреживеят с тях всичките емоции и адреналин!

За всякаква допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с организаторите на contact@conceptcreative.org

Събитието ще се проведе с подкрепата на: София 2018, Столична Община, Нисан България, минерална вода Банкя, Мидланд, Drop IN, RAM Bikes и др.

Програмата е следната:
15 юли | Петък
16:00 – 19:00 Регистрация /Сцената в Бояна – под Боянско ханче/
16 юли | Събота
9:00 – 14:00 Регистрация /Сцената в Бояна – под Боянско ханче/
10:00 – 17:00 Тренировки
17 юли | Неделя:
08:00 – Проверка на екипировка (Сцената в квартал Бояна)
08:30 – Техническа конференция (Сцената в квартал Бояна)
09:00 – Старт на ТРАНСФЕР 1 (Сцената в квартал Бояна)
10:00 – Старт на ЕТАП 1
11:30 – Старт на ЕТАП 2
13:15 – Старт на ЕТАП 3
14:00 – Старт на ЕТАП 4

Карта на трасето:

Karta na traseto

Важна информация за състезателите:

Основна база на събитието ще бъде сцената в Бояна – намира се в градинката под Боянското ханче (координати:https://www.google.bg/…/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x40aa84a07…)
Там ще трябва да дойдете за да се регистрирате, а в последствие от там ще стартирате и финиширате. При регистрацията всеки заплатил таксата си за участие, ще получи 7 броя билети за Дргалевски лифт, като 3 от тях ще са му необходими за състезателния ден, а останалите са за тренировка.
Разгледайте картата на състезанието, а ако имате някакви въпроси ще ви ги разясним на място. Важно е всеки един състезател да следва програмата и да не закъснява за стартовете си.

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори