7 късометражни байк филми за Хелоуин (видео)

Днес е Хелоуин, а тъй като този американски празник става все по-популярен у нас, редно е и ние да му обърнем внимание, но от нашата си, колоездачна гледна точка. На вашето внимание представяме 7 забавни късометражни байк филми, в които основната тема е именно Хелоуин. Класацията е подбрана от сайта singletrackworld.com, а в кратките филмчета ще видите зрелищни преследвания с велосипеди между хора и зомбита.

Вижте подбраните видеа:

Strahan of the Dead

Правило #7 от гайда за оцеляване при зомби атака – Слез от колата и се качи на колелото!

Haloween Spooktacular

Двама ни герои карат велосипедите си по Cannock Monkey Trail, когато попадат на пътя на дяволско добро в спускането зомби. Следва гонитба, в която единият от колоездачите пада в плен на свръхестествената скорост на зомбито, което го превръща в демон и така двамата продължават преследването на другия „добър“ колоездач.

The Zombie Bicycle Thief

Вижте какво може да се случи в един американски магазин за велосипеди.

Wildcat

Звездата в планинското колоездене Манън Карпентър е извършила ужасни неща и е издирвана, а единственият начин да се измъкне е нейният велосипед.

The North Race – HALLEY-CAT 03/11/12

The North Race представя HALLEY-CAT, една нощ на кръв, бира и велосипеди. „Улични котки“ се преобразяват на зомбита за серия от Хелоуин трикове, спринтове, изкачвания и още много.

Unicycle Bastards Kick Zombie Ass

Това е трейлър към серии от епизоди в интернет, в които банда зомбита на колела тормози хора из горите.

Cross-Dressed

Група от нормално изглеждащи хора решава да прекара уикенда за Хелоуин заедно, карайки велосипеди по пътища около пивоварна, падайки често и обличайки се в най-различни костюми.

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори