Halfbike събра нужното финансиране чрез Kickstarter

 

Сигурно си спомняте, че ви разказахме за Halfbike – иновативното „полуколело“, което е българско изобретение, дело на Мартин Ангелов от „Колелиния“.

Проектът бе пуснат за набиране на средства чрез платформата за онлайн спонсорство Kickstarter като хубавата новина е, че нужната сума от 80 хиляди долара за започване на производство бе събрана!

Точно за един месец – между 14 март и 14 април, Halfbike успя да събере 81 769 долара чрез 414 дарители, които за своята помощ получават и различни награди според сумата, с която са помогнали.

По-важното е, че Halfbike със сигурност ще има бъдеще. В това не се и съмнявахме след отговора, който Мартин ни даде в интервю пред нашия сайт преди няколко дни.

Ето какво сподели тогава той, когато още не бе ясно, дали нужното финансиране ще бъде събрано: „Бъдещето е в нашия ентусиазъм да усъвършенстваме това, което правим. Какъвто и да е резултатът, посока ще има. Цялата ни организация по производството е доста гъвкава и се надяваме да стартираме и в доста ограничени количества. Аз лично нямам търпение за следващото предизвикателство.“

Така че…очакваме с интерес да видим развитието на Halfbike. Успех!

Още по темата:

Интервю с изобретателя на Halfbike Мартин Ангелов

„Халфбайк“ – нов иновативен велосипед, създаден в България!

Velocafe.bg
  • Поздравления за Мартин и хората, които досега му помагат, и вярвам, че ще продължават да му съдействат, за да се получи всичко както трябва! 🙂 Супер!

Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори