Ревю: Грипове Sixpack M-trix

Грипове Sixpack M-trix - отлични all-round грипове на атрактивна цена/качество. Изключително комфортни, обират вибрациите, 100% анти слип!

Гриповете М-Trix на култовата марка SixPack отговарят на всички съществени изисквания, които един  страстен колоездач може да има към хватките на кормилото. За много хора една от най-съществените причини да изберат едни или други грипове, е те да пасват на колелото им. И по-точно: на цветовата комбинация, която са избрали за отделните елементи. Именно тук SixPack доминират над повечето конкуренти.

На нас ни беше предоставен моделът, който е бял на цвят, а пластмасовите крайни тапи бяха в жълто. На велосипеда, на коjто ги тествахме, стояха малко като кръпка, но със сигурност много от вас търсят може би именно такъв или подобен цвят за завършващ елемент. Вижте всички цветови предложения на гриповете M-Trix тук.

Тествахме гриповете в период около 3 месеца при сравнително интензивно каране както в планината, така и в града. Климатичните условия бяха такива, че да позволят да си отговорим на въпроса за опасността от хлъзгане. Използваният Kraton-Gel за изработка на гриповете им дава страхотно сцепление както между самата ръка и хватката, така и ако сте с  ръкавици за колоездене. Хватката изненадва със способността си да поглъща и абсорбира донякъде вибрациите. Помислете върху това – може би костите и ставите ви ще са ви благодарни за това 🙂

Благодарение на захващането към кормилото с две алуминиеви скоби с по два винта, може да бъдете спокойни за изплъзването и разместването на грипа.

Проблемът (донякъде) на белите и светлите грипове: изцапването. Да, факт, изисква по-честа поддръжка посредством измиване с гъба, но красотата иска жертви, няма как.

Ето и някои технически данни за гриповете Sixpack M-trix:

  • Вкл. 2бр пластмасови крайни тапи.
  • Диаметър: 28 mm
  • Дължина: 130 mm
  • Материал: Kraton-Gel

Гриповете Sixpack M-trix, както и много други продукти на SIXPACK Racing може да откриете на bikepark.bg

А ето и няколко думи за марката SixPack:

SIXPACK Racing е бутикова немска фирма, която е създадена през 2007 година от група немски колоездачи, съз значителен опит и познания във вело индустрията.

Изхождайки от ентусиазма и опита си, компанията следва своя собствена философия в производството и диструбуцията на своите продукти – да предоставя достъп до части и аксесоари, които да отговарят на специфичните нужди на феновете на Еnduro, gravity, DH, а дори и на XC.

В допълнение на широката специализирана продуктова гама, качеството на компонентите и аксесоарите на SIXPACK Racing е ключов фактор за развитието на бранда и създаването му на устойчив имидж на специалист в тази сфера. Всички продукти на компанията са задълбочено тествани в специализирания велосипеден тест център в Германия – EFBe Prüftechnik. SIXPACK успешно следва своята цел – да предоставя висококачествени компоненти в среден и висок клас, отговаряйки адекватно на различните нужди на всеки карач. Компанията може да се похвали с широката си продуктова гама, която предлага шантави цветове, модерен дизайн и размери, немско качество, достъпна цена.

От април 2016 SIXPACK Racing е представлявана ексклузивно и в България. Повече информация за вносителя, продуктите и спецификациите им, можете да откриете на bikepark.bg или на фейсбук страницата facebook.com/bikepark.bg

А ето какви разцветки на М-Trix се предлагат в магазина на Bikepark:

Вижте и нашето ревю на кормилото Sixpack Millenium 785!

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори