Голямо велошествие „Аз карам велосипед, последвай ме!“ в София в неделя

Едно прекрасно вело събитие ще се проведе в София на 9 април, неделя. Става дума за голямо велошествие, което е част от четвъртото издание на социалната кампания „Аз карам велосипед, последвай ме!“

Началото е в 10:30 часа на на храм-паметник „Свети Александър Невски“, където всеки участник ще получи стартов номер и фланелка „Аз карам велосипед, последвай ме!”. Стартът на велошествието ще бъде даден в 11 часа и ще премине по следния маршрут:

по ул. „15 ноември” – ляв завой по бул. „Цар Освободител” – десен завой на кръстовището на Орлов Мост и продължаване по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” – на кръстовището на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Черни връх” се продължава по бул. България” посока бул. „Пенчо Славейков” – от бул. „Пенчо Славейков” се прави ляв завой по бул. „Витоша” – на кръстовището на бул.”Витоша” и ул. „Бяла черква” се влиза по алеите на Южен парк -финал на велошествието – голямата поляна откъм булевард „Гоце Делчев”.

След велошествието ще има много добро настроение, музикална програма и изненади за децата с велосипеди, тест-райд на велосипеди и томбола с награди.

Събитието се организира от велосипеди Sprint и Shockblaze, със съдействието на Община София и София 2018 Европейска столица на спорта.

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори