Фрум се завърна в Strava и публикува невероятни карания

Много от професионалните колоездачи са активни потребители на Strava, а истинско удоволствие доставя да следиш каранията на машини като Тибо Пино и Ромейн Барде. Едно голямо име обаче липсваше до този момент – това на Крис Фрум!

Изглежда обаче една от амбициите на Фрум за новата година е била да държи в течение всички желаещи със своите карания. Защото от първия ден на 2018 той активно използва Strava и вече се превърна в един от най-популярните лица в приложението.

Фрум започна годината със солидна 157-километрова сесия в Йоханесбург. На следващия ден пък направи тренировка от повече от 6 часа и близо 200 к, в която сменяше шосейния си велосипед с този за индивидуално бягане преди да завърши с няколко километра на планинско колело.

13 км планинско колоездене за възстановяване на следващия ден преди нови три сериозни дни на велосипеда, включващи и часовникарска сесия от над 100 мили със средна скорост от над 36 км/ч, включително и 2 хиляди метра изкачване.

В неделя пък Фрум стана рано за каране от 224,5 км със средна скорост от 37,9 км/ч!

И вие можете да последвате Фрум в Strava от ТУК!

Вижте и още интересни статии, свързани със Strava:

Как да станете художник в STRAVA с няколко GPS хитринки

Пет от най-добрите Strava рисунки

Рисунка на коза е новият шедьовър в Strava

Как един колоездач благодари на Обама чрез Strava

Англичанин с уникални творения в Strava

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори