Филмът за „Лъвско сърце” вече е в интернет

24-минутната продукция показва какво е да участваш в първия ултра крос триатлон у нас

След успешна премиера в телевизионния ефир, филмът за първото издание на ултра крос триатлона „Лъвско сърце“ вече е достъпен безплатно онлайн. Почитателите на спортовете на открито и на триатлона могат да усетят реалната атмосфера на състезанието, както и красотата на нестандартното трасе като гледат късометражния филм „Цената на мечтата“:

12-часов триатлон среща спорта с тракийската култура в Странджа

24-минутното професионално видео, продуцирано и създадено от студио Never Stopping Productions, представя емоциите на организатори и състезатели около провеждането на първия ултра крос триатлон в България. „Лъвско сърце“ се провежда в района на Приморско и Странджа и скоро предстои и второто му издание – на 2 и 3 септември 2017г.

Филмът е полезен за желаещите да участват в състезанието, които още не са се записали. Те могат да добият практическа представа както за трасето – от страхотните кадри от дрон, така и за конкретни възможни препятствия и съвети за правилната настройка – от интервютата с опитни участници в ултра крос триатлона. Ще видят интересни персонажи, които са се включили в „Лъвско сърце“, ще усетят изключителния дух на ведрост и спортсменство, който завладява всички участници и организатори по време на състезанието и сякаш се увеличава с натрупването на умората и препятствията.

Емил Стойнев за Velocafe.bg: Какво е да си триатлонист и как се подготвя за „Лъвско сърце“

LionHeart_Poster

Над 12-часовото предизвикателство е за всички, които са достатъчно мотивирани, за да премерят сили в плуване, планинско колоездене и бягане, но и искат да видят повече от богатото културно и природно наследство на района.

Желаещите могат да се запишат за самостоятелно или отборно участие на уебсайта на събитието – www.lionheart.bg Регистрацията продължава още само 2 дни – до 18 август, петък включително.

Резерват Ропотамо @Игнат Дяволов

Резерват Ропотамо @Игнат Дяволов

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори