Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Спици и бодли

12 май 2018

За трета поредна година ще се проведе „Спици и бодли“ – 

едно много интересно състезание по ХС планинско колоездене и щафетно трейл бягане в подножието на Стара планина до град Казанлък.

Датата за третото издание на надпреварата е 12 май, но самото състезание не е единственото, което ви очаква през уикенда, защото участници и зрители ще се насладят още на лятно кино, музика на живо, каравана с хапване и наливна бира, и възможността за спане под открито небе.

Състезанието по планинско колоездене ще се проведе при масов старт на две трасета – късо и дълго. Късото трасе е с дължина от 37 километра и обща положителна денивелация от 1274 метра. Дългото трасе е с дължина от 47 км и денивелация от 1781 м метра.

Състезанието по бягане ще бъде щафетно в отбори по двама състезателя, които общо ще изминат дистанцията по трасето от 37 км.

До 23 март тече ранно записване, което е 20 лева за колоездачите и 40 за отбор от двама бегачи. След това цената е по 30 лева за колоездач и 50 за отбор бегачи. Има възможност и за плащане на място, както и за групови отстъпки. За регистрация – ТУК!

Детайли

Дата:
12 май 2018
Категории за Събитие:
,
Уебсайт:
http://spici.spk.bg/

Организатор

Софийски планински клуб
Email:
office@spk.bg
Уебсайт:
http://spk.bg/

Място

Казанлък
Казанлък, България + Google Map