Гледайте на живо: Ники Михайлов в часовника на Европейските игри

На Европейските игри в Баку стартират и състезанията в шосейното колоездене, а хубавата новина за нас е, че в азербайджанската столица е и първият български участник на Giro d’Italia Николай Михайлов.

В четвъртък ще се проведат бяганията по часовник при жените и мъжете, където ще стискаме палци за добро представяне на Михайлов, чиято коронна дисциплина е именно часовникът.

Надпреварата при мъжете започва в 11 часа българско време като ще включва 40 състезатели, сред които със стартов номер 25 ще бъде колоездачът на CCC Sprandi Polkowice. Той трябва да стартира в 12:12 часа българско време.

Сред останалите участници в часовника има няколко доста сериозни имена като първите двама от индивидуалното бягане на Джирото Васил Кириенка и Луис Леон Санчес, както и имена като Дарио Каталдо, Илнур Закарин, Максим Буе и Андрий Гривко.

Европейските игри в Баку се излъчват на живо онлайн чрез сайта на Игрите, а състезанията в часовника можете да гледате от този плейър:

Часовникът при мъжете е заложен и в програмата на БНТ HD.

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори