Enduro Warriors Challenge vol.2 – класиране

През уикенда в местността Ксилифор над Велико Търново се проведе второто издание на състезанието Enduro Warriors Challenge.

„Enduro Warriors Challenge vol.2 приключи успешно вчера. Времето се смили над нас и през целия ден беше слънчево, но условията за каране бяха доста тежки и кални заради проливните дъждове от предните дни.

Благодарим на всички, които не се уплашила от лошото време и дойдоха да участват и показаха изключително силен дух и воля, борейки се с калта, водата и хлъзгавите скали.

Благодарности и на спонсорите от Bike House Bikes,Магазин за колела Jester, Bike Shop „INDUSTRIAL“ Sofia,Велозона“, споделиха организаторите след края на състезанието.

Шампион при мъжете стана Иван Колев (RAM Bikes Team), следван от Георги Радев (TrueRiders) и Боби Крумов (RAM Bikes Team). При младежите първенец е Денислав Ангелов (Extreme Motion), втори остана Деян Йорданов (ABSOLUTE POWER), а трети е Христо Павлов. В състезанието имаше и три дами като най-бърза бе Мария Василева (Allmountain), а зад нея се наредиха Драгомира Раева (Enduro Warriors) и Ема Паунова (Riders United).

Вижте цялото класиране:

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори