Екологични организации търсят своите доброволци

Български център за нестопанско право в партньорство с TimeHeroes.org организира неформална среща на природозащитни организации с доброволци. Тяхната цел е да съберат на едно място активисти, които търсят да подкрепят каузи в защита на околната среда и екологични организации, които се нуждаят от доброволческа подкрепа.

Срещата ще се осъществи на 11 февруари 2016, 18,30 часа, в Къщата на гражданските организации.

Организациите, които ще вземат участие в тази среща и ще разкажат повече за своите каузи и инициативи са Българско дружество за защита на птиците (БДЗП), Грийнпийс – България, Сдружение за дива природа БАЛКАНИ, Българска Фондация Биоразнообразие (БФБ), СИПИ.еу и Прозрачни планини.

Повече за организациите и техните каузи може да прочетете на страницата на събитието във фейсбук,

Срещата се организира в рамките на проекта „Къщата на гражданското общество – общност за развитие“ (BG05/576), изпълняван от БЦНП. Той се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г.

Деница Дянкова
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори