Eдно лудо спускане по писта от Световната купа (видео)

Тези дни в норвежкия град Хафйел се провеждат последните стартове от Световната купа по планинско колоездене, а благодарение на Клаудио Калуори имаме страхотна възможност да видим трасето от първо лице.

Способността на Калуори да развива ненормални скорости, докато си коментира спокойно опасностите, които трябва да преодолява е забележителна, така че си заслужава да слушате и неговия коментар на случващото се.

За обиколката на трасето в Хафйел, Калуори реши да вземе и своя колега и приятел Анди Тилман, за когото обаче нещата не се развиха много добре. Той катастрофира лошо, но добрата новина е, че вече е добре и се отърва с малки наранявания.

 
 

Вижте въпросното видео ТУК!

В четвъртък в Хафйел вече се проведоха последните стартове в крос-кънтри елиминатора като лидерите в класирането при мъжете и жените съответно Даниел Федершпил и Александра Енген запазиха първите си места и така спечелиха Световната купа.

В събота и неделя са най-интересните стартове – в крос-кънтри и спускане, а можете да ги проследите на живо тук: http://live.redbull.tv/

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори