Ед Шийрън е бил блъснат от автомобил, докато карал велосипед

Инциденти с велосипедисти стават не само в България. Британският певец Ед Шийрън пострада, след като бе ударен от автомобил, докато карал колелото си в Лондон. Той публикува във Фейсбук и Instagram снимка, от която се вижда, че е с гипсирана ръка.

Със снимката си в социалната мрежа Ед Шийрън успокоява феновете си. „Очаквам медицински съвети“, посочва той.

Инцидентът може да отложи част от предстоящите ангажименти на изпълнителя, който обещава да споделя с феновете си подробности за състоянието си.

Цветан Близнаков

Цецо е един от най-запалените шосейни колоездачи. Той използва всяка свободна минута, за да кара из пътищата на България, а през уикенда рядко ще го откриете в София. Голямата му страст са бреветите, като още в първата си година мина всички бреветни дистанции от 200 до 1200 км, а през 2015 изпълни една своя голяма мечта. Той участва в най-популярния бревет в света – Париж-Брест-Париж и в рамките на по-малко от 80 часа измина внушителните 1230 км. Цецо пише статии, с които има една-единствена цел – да запали колкото се може повече хора да карат колело и да осъзнаят, че всеки може да стигне до неговите постижения, нужни са само желание и любов към спорта.

Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори