Две Могили посреща втория кръг от Шосейни колоездачни серии Inch Sport

Тази събота, 17 юни, град Две Могили ще бъде домакин на втория кръг от „Шосейни колоездачни серии Inch Sport“. Състезанието се провежда за втора поредна година, като през 2016 г. то се превърна в едно от любимите на българските колоездачи.

Получаването на състезателни номера и подписването в стартов лист е предвидено за 10:00 ч. пред сградата на Община Две Могили и ще продължи до 11:30. Половин час по-късно ще бъде даден и официалният старт на “Могилите 2017”.

Самото трасе представлява 16 км. обиколка между селата Батишница – Бъзовец – Чилнов, която състезателите ще измънат 2 или 4 пъти, според групата, в която се състезават.

И тази година групите са 4: „Мъже“, „Мъже 41-55 г“, „Мъже 56+ г.“ и „Жени”.

Организаторите и спонсорите на събитието са предвидили подкрепителни пунктове с храна и напитки за участниците. Подаръци ще има за всички състезатели, а най-бързите трима от всяка група ще получат медали, както и различни награди.

СК „Инч спорт“ и Община Две Могили канят всички жители и гости на града да наблюдават второто издание на колоездачното състезание и да подкрепят своите любимци.

Тази година надпреварата в Две Могили е последен кръг от Сериите и след финала и ще бъдат наградени състезателите събрали най-много точки от двата етапа. За първите трима от всяка група ще има купи, а победителите ще бъдат големите шампиони на “Шосейни колоездачни серии INCH Sport” за 2017 г.

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори