Допълнителна информация за ХС маратона „Спици и бодли“

Както обещахме продължаваме да ви държим в течение с всичко случващо се около предстоящото състезание „Спици и бодли“. Остават съвсем малко дни до състезанието, а организаторите не спират да ни заинтригуват с интересни факти относно събитията, които ще се проведат преди, по време и след състезанието.

Непосредствено преди състезанието ще се проведе работилница, с Илиян от Fatbike.bg- Fat байк под наем, който ще покаже как най-бързо да залепим или сменим спукана гума.

През целия ден на 7 май ще има построена хамачена градина на старт/финала,осигурена от Айляк Хамак,в която всеки ще има възможност да се полюшка, полегне или просто да гледа как други хора го правят с бира в ръка.

За тези от вас, които искат да пробват нещо ново и различно SLACK SHTRAK ще организират slackline park, където ще има демонстрации, а и всеки желаещ ще може да се изпробва да ходи върху лента.

Любителите на спането на открито ще могат да се възползват от подсигурен терен с течаща вода в близост до старта на състезанието.

В деня на състезанието ще има демонстации на Въздушна йога, с инструктора Иван Караиванов, Акро йога- плод на съвместната работа на йоги и акробати и върнете на огън.

Ето я и пълната програма по часове:

спици и бодли

Деница Дянкова
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори