Добри новини за участниците в „Спици и бодли“

С добри новини зарадваха участниците организаторите на очакваното с голям интерес планинско велосъстезание „Спици и бодли“.

То ще се проведе на 13 май като стартът е в Казанлък. Повече информация можете да видите тук, както и на официалната Фейсбук страница на събитието.

Вижте и как премина първото издание на състезанието.

Добрите новини пък са свързани с транспорта, защото организаторите са осигурили специален вагон от БДЖ за всички участници, както и товарен за превозване на колелата от София до Казанлък и обратно. Осигурен е и микробус с ремарке за извозване на 16 пътника и 16 колела.

Ето подробностите:

Здравейте,
Следващите редове са за всички, които се чудят как да стигнат до Казанлък. Предлагаме ви два варианта:
I. Български Държавни Железници – BDZ – бяха много отзивчиви и се съгласиха да ни подсигурят специален вагон за всички участници в състезанието, както и товарен за превозване на колелата! Подобни вагони ще бъдато осигурени за отиване и връщане. ( София – Казанлък и Казанлък-София). За да видим дали има интерес и да ангажираме подобен влак, моля дайте своето ориенторъвъчно желание дали бихте пътували с влак до състезанието. Разчитаме на коректно отноешение от ваша страна. Анкетата е до 28.04.2017 г. Закупуването на самите билети ще стане през месец май, когато имаме потенциалната бройка на заявилите желание да пътуват с влак.
II. Осигурили сме и микробус + ремарке, който може да превози 16 пътника с 16 колела. Бусът тръгва на 13.05.2017 (събота) в 05:00ч. от София. Тръгва обратно към София същия ден в 18:00 ч. от Казанлък. Цената за пътуване с него е 35 лв ( в двете посоки + превоза на колело). Моля, ако имате желание да пътува с буса – запишете се на spici@spk.bg. Първите 16 записали се печелят.

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори