„Детски Велокрос 2013″ в неделя – за здрави деца на колела!

Ежегодният велокрос на детския портал Az-deteto.bg ще се проведе в столичния парк „Заимов“ при централния вход около розариума на 29 септември (неделя) от 9 часа. Забавното състезание ще се състои за 12-и пореден път, с любезното съдействие на Столична община. Малчуганите ще могат да покажат умения в любимото си спортно занимание, а най-добрите от тях ще спечелят и страхотни награди.

Всички деца, които желаят да участват, са поканени да го направят, но след задължителната регистрация в онлайн платформата на сайта Az-deteto.bg. След като се запишат, всичко, от което се нуждаят участниците е собствено колело, предпазна каска и поне един родител, който да ги придружи на състезанието.

Както всяка година, във велокроса могат да се състезават деца до 12 години, но разделени в 5 отделни възрастови групи:

  • до 5 години,
  • от 5 до 6 г.,
  • от 7 до 8 г.,
  • от 9 до 10 г. и
  • от 11 до 12 г.

Точно в 10 часа ще бъде даден старт на групата на най-малките участници.

От всяка състезателна група ще има по един победител. Финалът и награждаването на победителите е предвиден да бъдат около 13 часа.

Освен спортната надпревара и страхотните награди, организаторите обещават да има още много музика, танци и забавления. Диджей ще подгрява публиката и участниците с най-горещите летни хитове, за да не ги напуска и за миг доброто настроение. На специално изградена сцена едни от най-добрите танцови школи по народни танци, зумба и салса ще забавляват гостите и всеки, който желае, ще може да покаже умения или пък да научи нови стъпки от различните стилове.

Вижте регламента на велокроса: http://az-deteto.bg/velokros/reglament.php

Регистрирайте своето дете тук: http://az-deteto.bg/velokros/index.php

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори