Детски каски Kiddimoto в онлайн магазина на Velocafe.bg

Онлайн магазинът ни постепенно става все по-богат на продукти. Стартът на Velocafe.bg/Shop бе даден с уникалните тениски с вело дизайн Love и Brains Travel on Bikes, много от които вече намериха гордите си собственици.

Но както се казва, това бе само началото, защото имаме нова изненада за вас. Тя е насочена най-вече към тези, които са родители и е свързана с безопасността на вашите деца, които тепърва откриват радостта от колоезденето.

Става дума за детски каски Kiddimoto, които можете да откриете в нашия онлайн магазин. Специално за вас сме осигурили най-популярните модели каски на популярната британска марка за балансиращи колела и аксесоари към тях.

detski-kaski-kiddimoto-1

Какво трябва да знаете за детските каски Kiddimoto?

Детските каски Kiddimoto осигуряват защита на детето докато се забавлява с любимото си колело или скейтборд. Бъдете по-спокойни, когато детето ви носи детска предпазна каска, защото в ранна възраст то ще придобие навик да цени здравето си.

Вело каските Kiddimoto са произведени, за да отговорят на високите изисквания за безопасност и издръжливост на английския и австралийски пазар.

Kiddimoto kaski-dulgo

Предназначени са за деца между 2-6 годишна възраст (размер S 48-53см), както и за по-големи, а дори и за възрастни ако обиколката на главата им е между 53-58 см.

detski-kaski-kiddimoto-3

Как да измерите кой размер каска е подходящ за вас?

За да сте сигурни, че взимате правилния размер каска, най-добре е да измерите обиколката на главата. Посредством шивачен метър или неразтегаема лента, започнете да измервате малко над веждите и увийте лентата около главата. Това е обиколката в сантиметри, която Ви е нужна, за да направите правилен избор.

detski-kaski-kiddimoto-2

Характеристики:

• Предлагат се в два размера – размер S (48-53см) и размер М (53-58см)
• Каските са оцветени с нетоксични и безвредни за деца бои
• Идеални в съчетание с колела за балансиране Kiddimoto, както и за детски скутери, велосипеди, BMX, скейтбордове, ролери
• 11 отвора за естествена вентилация
• Възможност за регулиране размера на каската със затягащ/отпускащ механизъм
• Лека коруба с меки падове за повече комфорт, тегло за размер S – 360гр., размер М – 400гр.
• Регулируема дължина на каишката
• Изработена от ABS пластмаса
• Отговаря на сертификатите за вело каски CE/EN1078, ASTM F 1447, ANSI Z90-4, CPSC,AS-NZS 2063

detski-kaski-kiddimoto-4

В нашия магазин можете да откриете и компоненти за вашия велосипед – калодки, накладки, преходници, ротори, спирачки, жила и брони!

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори