Concept Creative към БКС: Гнус ни е, не ви ли е срам?

От най-големия организатор на МТВ състезания у нас Concept Creative реагираха много остро на съобщението в сайта на Българския колоездачен съюз за съвещание на колоездачните клубове, което ще се проведе на 14 януари. Съобщението идва от старото ръководство на федерацията, което все още държи властта заради жалбата на един-единствен клуб към приетото преди вече близо година ново ръководство.

Повече информация за въпросната среща на клубовете и за случващото се във федерацията вижте ТУК!

От Concept Creative директно се обърнаха към БКС с въпроса: „Не ви ли е срам, бе???“ за случилото се през изминалата една година.

Вижте цялото съобщение на Concept Creative:

Скоро ще стане една година от момента, в който изнесохме за първи път становището на Консепт Криейтив, относно безобразията, които се случват в Българското колоездене и в частност – в Българския Колоездачен Съюз (БКС). Скоро ще стане една година от извънредното Общо събрание и всички решения взети там. Една година на шантажи и машинации, само и само шепа мънички хорица да прикрият следите си. Една година, в която 16 клуба, всячески спирани да не бъдат регистрирани в БКС по принцип, бяха приети, но все още чакат решението на Българския съд и най-после официално да станат част от колоезденето в България. Една година без Държавни шампионати, една година без Обиколка на България. Една година на оправдания… Една година, в която приехме кръг от Световните серии по 4-кросс… Една поредна година, в която някой друг плати, за да може БКС да се тупа в гърдите… Не ви ли е срам, бе???

Ето сега се подготвя новата схема – срещата в завода на цитирам „най-силните производители на велосипеди у нас”. Групичката отново се активизира… Явно има още за взимане… А вие, байкъри и ние, организатори – нека го… духаме…

И ако от Максбайк или пък господин Бончев и онова лице от Казанлък си мислят, че номера им ще мине – жестоко се лъжат!!!

Мили схемаджии, управленска криза няма… Има липса на управление!

А най-много ощетени сме ние, които се занимаваме с планинско колоездене, защото нас въобще ни няма в сметките на тези хора… Както ни е нямало и преди, както явно никога няма да ни има, докато в БКС властва СХЕМАТА!!!

Затова си имаме решение – като на вас не ви пука за нас, така и на нас няма да ни пука за вас! Ние вече сме обединени – имаме решени по пет състезания в серия в дисциплините спускане и ендуро. Скоро ще са ясни и събитията в кросс-кънтрито. Ще направим шампионат по 4-кросс. Имаме ясни дати и локации. А вие къде ще правите събития? Ако въобще имате такива планове? Жалки сте… Не ви ли е срам, бе???

Като допълнение – Пампорово и Боровец ще оттеглят планираните 4 състезания, част от календара на Международния колоездачен съюз (UCI) – това ще урони имиджа на България отново, ще донесе на БКС глоби от UCI, но ние и всички наши приятели и колеги сме готови да го направим , защото ни е гнус от това, което се случва. Срам ни е от вас! Вас ни ви ли е срам?

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори