Женски колумбийски отбор шокира с „гол“ екип

През годините в шосейното колоездене сме ставали свидетели на много абсурдни и смешни екипи, но този, който виждате на снимката, най-вероятно бие всички тях.

Това е женският национален отбор на Колумбия, който шокира зрителите при презентацията на отборите за Обиколката на Тоскана през миналата седмица. Дамите се появиха в странни екипи, които от областта на корема до началото на краката симулираха човешка кожа, създавайки странното впечатление, че състезателките показват прекалено много от себе си.

Със сигурност те не са се чувствали особено комфортно по време на въпросната презентация, но неловко се усмихваха на зрителите, а снимките на екипите им моментално се превърнаха в сензация в социалните медии.

Екипът стигна и до вниманието на президента на Международния колоездачен съюз Брайън Кууксън, който заяви, че това е „недопустимо по всички стандарти за почтеност“.

В последствие от ръководството на отбора решиха, че да си спестят неприятностите и обявиха, че вече няма да се изявяват с шокиращия екип.

Colombian cycling team

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори