Крис Фрум поднови договора си със Sky

 

От Team Sky oбявиха, че 10 колоездачи, включително и победителят от Тур дьо Франс Крис Фрум, са подновили договорите си и остават в тима и през сезон 2014.

Освен Фрум, състезателите с нови контракти са Питър Кенъф, Иън Станард, Люк Лоув, Салваторе Пучио, Серхио Енао, Крис Сътън, Дани Пейт и Ксавиер Зандио като от тима не обявяват срока на техните договори.

„Това бе невероятна година за мен и съм щастлив да я завърша като подпиша нов договор със Sky“, заяви Фрум. „С този отбор съм от началото и знам, че това е правилното място за мен да продължа да се развивам като колоездач.“

В Sky ще има и четири нови попълнения, сред които най-голямото име е Микел Ниеве. Той завърши на 12-то място в генералното класиране на Тура, а задачата му ще бъде да замести Ригоберто Уран. За Sky ще се състезава и по-малкият братовчед на Енао – Себастиан, както и Нейтън Еърли и Филип Дайгнан.

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори