Крис Фрум – Made in Kenya (видео)

В края на 2013-а, спортният канал Sky Sports направи специален филм за Крис Фрум и триумфът му на Tour de France няколко месеца по-късно. Видеото вече е налично и в интернет, така че за нас е удоволствие да ви го покажем.

В 25-минутния филм, озаглавен „Chris Froome – Made in Kenya“, по страхотен начин е съчетано миналото на Фрум и случващото се по време нa Tour de France 2013.

Може би не всички знаят, но Крис има кенийски произход, роден е в Найроби и е прекарал детството си изцяло в Кения. Именно там Фрум се качва за първи път на велосипед и започва да тренира планинско колоездене.

Във филма Крис се завръща в родното си място, където се среща със своите близки и с хората, с които е започнал да кара като малко момче. Те разказват за първите му стъпки в колоезденето, когато е бил „онова бяло момче“, каращо с тях.

Историята е преплетена с видео дневниците му от Тура, в които след етапите разказва своите непосредствени впечатления, така че гледането наистина си заслужава!

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори