CG FUN CAMP със Седрик Грасия и Жорди Баго

Седрик Грасия идва в България!

С голямо удоволствие Ви съобщаваме, че световно известният Седрик Грасия ще дойде в България, за да проведе тренировъчен лагер в курорта Боровец. Лагерът ще се състои на 11-ти и 12-ти юли в „Байк парк Боровец“ и всеки е добре дошъл да се учи и забавлява с един от най-опитните и ексентрични карачи в света. Местата са силно ограничени, така че е добре още от сега да си запазите място, за да не пропуснете този незабравим уикенд.

Организаторите (Bike-ventures и Enduro Warriors) са приготвили пълна програма за уикенда и всеки участник ще получи джърси на Kenny Racing, лостчета за гуми Lezyne, безплатно спане и каране в Боровец и много други неща. Също ще има и професионални фотографи, които ще правят снимки и видео от събитието със записалите се.

 

А ако случайно някои от вас са живяли без достъп до интернет последните 15 г. и не знаете кой е Седрик Грасия, може да се запознаете в следния клип.

За да му помага на лагерите, които провеждат в още няколко държави, Седрик е повикал и неговия приятел Жорди Баго. Жорди също е карач с много години опит и вече е бил няколко пъти в България. Следващият клип е заснет с него на едно любимо място за софийските карачи – Витоша.

Пълна информация за лагера може да намерите на страницата на събитието във фейсбук или на е-майл – info@bike-ventures.com

Ние лично ще сме там и ще отразяваме цялото събитие и всичко новини покрай него. Нямаме търпение вече юли да дойде!

 

 

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори