Cannondale откри сезона по нетрадиционен начин – с шумно парти

Сезонът за професионалните колоездачни отбори неизменно започва с традиционната презентация пред медиите, в която колоездачите биват представени. В Cannondale Pro Cycling обаче заложиха на доста по-различно представяне с повечко блясък и настроение. От тима организираха шумно парти в Canyon Club извън Лос Анджелис, в което състезателите показаха своите певчески и танцувални възможности.

„Целият отбор се готви за велики неща от Cannondale Pro Cycling за следващата година“, заяви звездата на тима Петер Саган. „Чувствам се добре за нашия състав и качеството на всеки колоездач този сезон. Искаме да дадем на нашите фенове силно представяне отново тази година, показвайки нашата страст от това, че сме част от Cannondale, а и забавлявайки се по пътя.“

По принцип Саган привлича голямото внимание, но звездата на въпросното парти бе съотборникът му Морено Моузер, който позабавлява гостите с пеене. Той се присъедини към бандата Green Machine, за да изпее „Molly’s Lips” на Нирвана и „Its’ My Life” на Бон Джоуви.

Извън музиката, отборът представи капитаните Саган, Моузер, Иван Басо, Елиа Вивиани и Даниано Карузо заедно с другите колоездачи на тима. Имаше и видео ревю на сезон 2013 и превю на предстоящия сезон.

Екстравагантното представяне бе част от четиридневния тийм камп в Лос Анджелис, където отборът тренира по пътищата на Thousand Oaks.

Снимки от партито вижте ТУК!

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори