Buhovo Duathlon на 13 юли

slide-image-1

BUHOVO DUATHLON е състезание, което съчетава в себе си две дисциплини, бягане и колоездене на пресечен терен. Трасето на дуатлона е разположено на южните склонове на Стара Планина, в подножието на в. Мургаш.

Дата: 13.07.2014г. 08:00 часа

Дистанции: 5км бягане – 24км колоездене – 5км бягане

Настилка: черни пътища и пътеки

ДЕНИВЕЛАЦИЯ: Бягане – Run Lap – 5км (180м + и 180м -) Колоездене – Bike Lap 24 км (955м + и 955м – ) 

Duathlon map

КЪДЕ СЕ НАМИРА СТАРТА И ТРАСЕТО? Стартът се намира на 20 км. североизточно от центъра на София в гр.Бухово. Там в подножието на Стара Планина се намира трасето на Buhovo Duathlon.

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ВЕЛОСИПЕДА: Велосипедът трябва да е добре поддържан и сервизиран. Организаторите си запазват правото да откажат правото на участие за неизправен велосипед. Велосипедът трябва да има изправни спирачки на всяко колело.  ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА: КАСКА,  РЕЗЕРВНА ГУМА и принадлежности за смяна при спукване, СЪД ЗА ВОДА,  ХРАНА, ПОМПА, КОМПЛЕКТ ИНСТРУМЕНТИ.

 ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ: Регистрация 30 лв., като може да бъде заплатена предварително посредством е-Pay. Регистрация е само он-лайн и регистрация в деня на старта няма да бъде правена.  Всички лица под 18 г. трябва да носят родителско разрешение. Таксата за участие е невъзвръщаема при неявяване на участник за състезанието, при отказване или оттегляне от него, при дисквалификация.  

 Наградите ще бъдат раздадени от 1-во до 3-то място за мъже и жени в следните възрастови категории: мъже и жени до 23г.; мъже и жени от 23 до 39г.; мъже и жени 40г +

Ето и пълния регламент и условия за участие – http://duathlons.trailseries.bg/terms-and-conditions

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори