Състезание по байктраял в София! BTSF Urban Games е на 12 април

Страхотно събитие ни очаква в края нa седмицата. В събота /12 април/ в София ще се проведе BTSF Urban Games 2014 – състезание/демонстрация по байктраял.

Ето и повече информация от организаторите:

BTSF Urban Games 2014 е най-дългоочакванoто състезание / демонстрация по байктраял за 2014 година в България. Градските игри ще се проведат на 12 Април с начален час 12:00 пред Билетния център на НДК.

Правилата на състезанието са прости: Обикалят се различни емблематични за българския байктраял локации в София – НДК,Паметника на Съветската Армия, градината зад Царския Дворец, Народният театър – на всичките локации се правят трикове и импровизирани трасета, състезания по най-високо оли, дълъг гап и всичко зрелищно, което ще грабне вниманието на всеки минувач. А за да се стимулира креативността и мотивацията на участниците, най-трудни и зрелищни изпълнения ще получават парични и предметни награди, веднага, на място!

Който е надъхан и успее да си пречупи страха получава награда, слава и величие. Също така ще бъде направен опит да бъдат подобрени два национални рекорда – по скок на височина и скок на дължина. Ще бъдат поощрявани всички. Ще има игри с публиката и случайните минувачи, награди ще получават и всички дошли с колелата си. Все пак събитието има за цел да промотира колоезденето в градска среда като оптимален начин за предвижване и спорт както сред възрастните, така и сред младите хора.

За по-удобно споделяне на цялата информация, снимки и клипове oт събитието на едно място, организаторите ще ползват hashtag – #BTSFUrbanGames.

Програма:

12:00 – 13:15. Начало на BTSF Urban Games 2014 пред Билетния център на НДК

13:30 – 15:00 Преместване на BTSF Urban Games 2014 пред Народния театър и Царския дворец.

15:15 – 16:45 Каране пред Паметника на Съветската Армия и финал на събитието. *Финалът ще бъде пред скейт уредите на изхода на метрото

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори