В петък вечерта колоездачи потеглят на 420км бревет към Александруполи

Един от най-приятните 400-километрови бревети стартира на 21 Април от 19:00ч. в град Хасково.

Традиционно КК Хасково е един от най-добрите организатори на състезания и бревети в България, а дотогава валежите от дъжд и сняг по прогнози се очаква да спрят, така че се очаква Александруполи 400 да премине повече от приятно.
Той се превежда през година и вече са се записали над 35 човека, като се очаква те да бъдат над 50. Имате шанса да се включите и вие.

Маршрутът преминава от Хасково, през Кърджали, граничен пункт Маказа, Александруполи, Свиленград, Харманли и обратно до Хасково и общата дължина е 419км с доста малка денивелация – 3400м. Времето за което трябва да се измине е до 27 часа

Линк към маршрута:
http://www.openrunner.com/index.php?id=4656578

Можете да се запишете тук:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xEtQFRcYW-kFRkgjEzCTmOQ2tPbtClUwtGC7yrpuWLE/edit#gid=0

Фейсбук събитие:
https://www.facebook.com/events/278303995913765/

Цветан Близнаков

Цецо е един от най-запалените шосейни колоездачи. Той използва всяка свободна минута, за да кара из пътищата на България, а през уикенда рядко ще го откриете в София. Голямата му страст са бреветите, като още в първата си година мина всички бреветни дистанции от 200 до 1200 км, а през 2015 изпълни една своя голяма мечта. Той участва в най-популярния бревет в света – Париж-Брест-Париж и в рамките на по-малко от 80 часа измина внушителните 1230 км. Цецо пише статии, с които има една-единствена цел – да запали колкото се може повече хора да карат колело и да осъзнаят, че всеки може да стигне до неговите постижения, нужни са само желание и любов към спорта.

Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори