Black Friday с италиански привкус – мечтаното Bianchi на преференциални цени

Сега е моментът да се сдобиете с мечтаното Bianchi на преференциални цени. Black Friday с италиански привкус = CELESTE FRIDAY

Нашите приятели от B-Bikes са винаги в крак с всичко в услуга на своите клиенти. Точно поради тази причина за всички вас те се включват в световния ден на големите отстъпки, в който можете да се сдобиете с колело на една от най-големите марки в цял свят.

Цветът на небето над Милано е специфичен и го няма никъде другаде по света. Може би той е виновен за романтиката на този град и неговата атмосфера. Поне така е според местните и всички влюбени в Италия. Същият този цвят е наречен Celeste и е характерен за колелата Bianchi, които се произвеждат в този прекрасен град и е патентован от компанията, водеща началото си преди повече от 130 години.

Неслучайно това е името, което българските представители на марката са сложили като име на своя ден на намаленията, с който предлагат всички налични модели в шоурума си на специални цени, до тяхното изчерпване.

А за подарък можете да се възползвате от предложението им: „Поръчай до края на месеца и получи преди Коледа“ за продукти, налични в Италия от каталога на Bianchi.

Всеки последен петък от Ноември месец се поставя началото на Коледното пазаруване. Направете този ден празник за себе си като се сдобиете с най-добрия велосипед на най-добрата цена. Няма да има друг такъв шанс.

Вижте сайта на B-Bikes и разгледайте всички велосипеди, от чиито преференциални цени ще може да се възползвате!

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори