БКС: Води се клеветническа кампания срещу нас

Управителният съвет на Българския колоездачен съюз излезе с изявление на официалния сайт на федерацията. В него от БКС информират, че от един месец инициативен комитет води клеветническа кампания срещу БКС.

„Разполагаме с програма – концепция разработена от ИК за развитието на колоезденето в Република България, която не е получена официално в БКС, а ни беше предоставена от участници в работната среща с инициативния комитет, състояла се в гр. Пловдив.

За съжаление, и по необясними причини, не беше отправена покана за участие на членове от УС на БКС или ген. Секретар на БКС в работната среща. С участието на членове на УС на БКС или ген. Секретар на БКС в работната среща, можеше да се получи яснота относно позицията на ИК, както и позицията на УС на БКС“, пишат от федерацията.

Още от тяхното изявление до „колоездачните клубове, треньори, състезатели и всички милеещи за колоезденето у нас“, прочетете ТУК!

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори