БКС отговори с остро писмо на критиките към федерацията

"Вие "Кузов и сие, с бащата на състезателя Николай Михайлов и за съжаление самият Николай Михайлов", с амбициите и егоизма си, Вие нанесохте огромна обида и осквернихте Българско Колоездене", се казва в писмото на БКС.

Скандалите около Българския колоездачен съюз продължават. След дискусионния избор на Стефан Христов за български колоездач на Олимпиадата, извадените компромати спрямо Христов и откритото недоволство на Николай Михайлов за избора на БКС, сега от съюза отговориха с писмо на отправените критики.

В министерството на спорта е било получено писмо с отправени остри въпроси към БКС от страна на няколко колоездачни клуба, начело със СК „Драг“.

В последствие от колоездачния съюз публикуваха своя писмен отговор, който включва и много критики и нападкии, най-вече спрямо СК „Драг“ и собственика на клуба Драгомир Кузов.

Публикуваме и двете писма:

Ето писмото на колоездачните клубове:

pismo ot klubovete-1 pismo ot klubovete-2

Ето и отговорa на БКС:

pismo-BKS-1 pismo-BKS-2 pismo-BKS-3 pismo-BKS-4 pismo-BKS-5 pismo-BKS-6 pismo-BKS-7 pismo-BKS-8 pismo-BKS-9 pismo-BKS-10

Още по темата:
Стефан Христов за скандала: Няма да падна на тяхното ниво
Ники Михайлов: Квотата на Стефан Христов е спечелена по нечестен начин
Милко Михайлов в откровено писмо: Защо съм възмутен от решението на БКС
Н.Михайлов нападна БКС: Колкото по-далеч съм от вас, толкова по-добре
Стана ясно кой колоездач ще представя България на Олимпиадата

Velocafe.bg
  • Marina Ivanova

    Много ми е интересно, кога ще спрат непрестанните атаки срещу колоезденето? Кога ще спрат интригите много често подклаждани от хора, които съвсем не са толкова чисти, колкото си мислят или се представят пред обществото? Защото някак убягва коментара относно наказанието на Николай Михайлов за употребата на допинг преди години. Една бутилка от минерална вода и нечии користни интереси обаче със сигурност провалиха представянето на състезателя ни в Рио, какъвто и да е той!

Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори